Psykoterapi

700kr/ pr. time

Mulighed for aftentider

Kort ventetid

Ring for uforpligtende samtale: 41 58 26 74

“Livet begynder på den anden side af fortvivlelsen” -Jean Paul Sartre

Psykisk smerte, og ubalancer er altid en mulighed for udvikling, større trivsel og livsglæde.

Mit speciale er:

  • Angst

  • Depression

  • livskriser/tab og sorg

  • Sociale og relationelle udfordringer

Jeg arbejder ud fra en grundlæggende tro på, at vi mennesker stræber mod udvikling, og at udvikling er mulig igennem ægte og åbenhjertige øjeblikke med andre mennesker og vejledere.

En terapeutisk proces giver dig mulighed for at forvandle livssmerte til livsglæde. Enhver livssmerte kan forvandles, hvis du tør møde den. Processen giver dig endvidere mulighed for at udvikle dig som menneske. Blive fri af gamle mønstre og smertefulde gentagelser af gamle traumer. Det er i nutiden, du kan ændre fortidens traumer og de begrænsninger, de har ført med sig. Begrænsninger ift. at indgå i nære og konstruktive relationer, eller begrænsninger ift. at udfolde dit personlige potentiale.

En terapeutisk proces er en mulighed for større tilfredshed med dig og dit liv. Og dybere og bedre relationer.

I min terapi er det vigtigste det ægte, det uforbeholdne og ikke-fordømmende møde. Det er i det møde, at smertefulde erindringer, og oplevelser kan forvandles, og blive til en ny og dybere kontakt til vores kerne. Det er fra kernen, vi mærker vores integritet, at vi er os selv, og har fri adgang til vores resurser og kreativitet.

Jeg tilbyder også familieterapi og traumebehandling.

 Ring for en uforpligtende samtale: 41 58 26 74

solveiggrønborg.jpg