Nyt om forskning

Det er nu lykkedes os at få midler til at sætte vores forskningsprojekt i gang. Midlerne kommer fra Helsefonden og forskningen varetages af Mie Engen fra Aalborg universitet.

Projektet foregår på døgn og - familie hjemmet Bakkevej i Hornsyld. Vi har nu samlet to års erfaringer i arbejdet med min metode. metoden har været anvendt ift.  de mest ramte børn, de børn det har været svært, eller umuligt at bringe i trivsel og udvikling. Alle de børn, der har været med i forløbet har responderet særdeles positivt. Med forskningsprojektet håber jeg på at kunne bringe udviklingen af metoden et skridt videre og længere ud i verden.  

Det har været en stor glæde at se børnene komme i trivsel og udvikling. Og ikke mindst at arbejde sammen med et meget kompetent og engageret personale i Hornsyld. Jeg er taknemlig over at de vil være med i et forskningsforløb.