Forskning

  • For et år siden startede jeg et nyt tiltag med behandling af tidligt skadede børn, der ikke kom i trivsel efter anbringelsen udenfor hjemmet. Det har givet særdeles gode resultater. Da jeg gerne vil optimere og videreudvikle min metode er jeg indgået i et samarbejde med Aalborg universitet, og en døgninstitution om at lave forskning i metoden.

 

  • Jeg får løbende nye behandlingsopgaver og aktuelt i gang med, at udvikle en metode til behandling af unge, der er tidligt skadet og tilknytningsforstyrret.

  • Så er forskningsresultaterne i hus. Forskerteamet fra Aalborg universitet, er udelt begejstret for det udviklingsarbejde, jeg har lavet på Døgninstitutionen i Hornsyld. Det betyder i praksis, at de ønsker at lave et stort forskningsprojekt, hvor vi arbejder videre med min praksis, og metode med en større gruppe børn og pædagoger. Vi tager derfor igen arbejdstøjet på, og søger nye fonde til næste etape.

  • Mit håb er, at vi kan bibringe nye udviklingsmuligheder, indsigt og ideer til et område, hvor der kræves stadig større viden og handle muligheder. De børn der i dag anbringes er ofte sent anbragte, og det kræver, en stadig mere specialiseret viden at hjælpe dem.

 

  • Mit bogprojekt om min metode er nu afsendt til forlag.